7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@pcnordic.dk

At føre virksomhed online er på det seneste blevet nemmere og nemmere, i takt med at det er blevet mere tilgængeligt. WordPress er efterhånden blevet så simpelt at de fleste kan finde rundt i at bygge hjemmesider. Der findes simple add-ons der kan hjælpe med cookies og privatlivsbetingelser, og webshopsløsninger er også blevet mere tilgængelige, billigere og nemmere at arbejde med.

Derfor kommer her tre forskellige råd til hvad du skal bruge, hvis du overvejer at lave en webshop.

Godt udstyr

Det kræver kun en internetforbindelse at oprette en virksomhed, men selve processen i at drive en webshop er mere krævende. Står du som selvstændig, er det dig der skal klare alle opgaverne, og derfor bør du overveje at sikre dig at du har noget godt udstyr at arbejde på. Det rette udstyr kan ende med at spare dig en masse bøvl og timers arbejde.

Du kan overveje computere fra HP fra Atea, der har et udvalg til alle slags personale, der kan udføre de opgaver de bliver sat på.

Andet udstyr kan være noget så banalt som en god arbejdsplads, en god server til at drive din hjemmeside, eller gode arbejdslokaler.

Et unique selling point

Hvordan vil du sørge for at dine kunder handler hos dig, og ikke konkurrenten? Der er flere forskellige måder at skille sig ud på, som webshop. Men du skal altså have et eller flere forskellige unique selling points.

Nogen fokuserer på branding, og skaber et brand som folk vil ønske at identificere sig med. Det kan være igennem markedsføring, eller storytelling. Andre fokuserer på at have et varesortiment der skiller sig ud fra konkurrencen. Det kan naturligvis være på mange forskellige faktorer, alt afhængigt af hvad du sælger.

Vælger du at gå all in på branding, skal du være opmærksom på at alt hvad dit brand gør, er branding. Det gælder altså alt fra indpakning, materialer, varesortiment, hjemmesidedesign og logoer.

Konkurrencedygtige fragtløsninger

Standarden inden for webshops, især på det danske marked, er sat højt når det kommer til levering. Mange har faktisk dag-til-dag levering. Derfor vil dine kunder højst sandsynligt forvente dette fra din webshop også, medmindre du tilbyder dem noget andet, eller gør dem opmærksom på at du ikke har hurtig levering.

Det kan naturligvis være et sted at spare, for at kunne tilbyde bedre priser, men så skal du overveje om det kan betale sig, og hvad kunden foretrækker i sidste ende.